Klinisch geriater, psychiater, revalidatiearts 2022

Bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson?

Bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson?

Inhoud

Alle aangesloten ParkinsonNetzorgverleners zijn gedreven om mensen met parkinson de best mogelijke, gespecialiseerde, zorg te bieden, ze te zien als partner en te werken binnen een netwerk en volgens de richtlijn ‘Multidisciplinaire behandeling in de ziekte van Parkinson’.


Bent u er klaar voor om die stap extra te zetten voor mensen die leven met parkinson? Dan heten we u, na het volgen van de basisscholing, graag van harte welkom als deelnemer.


De basisscholing tot ParkinsonNetzorgverlener 2022 bestaat uit vier online interactieve colleges en worden multidisciplinaire aangeboden. De colleges zijn als volgt opgebouwd:

·

Vrijdag 16 september: Introductie in de parkinsonzorg

Vrijdag 23 september: Ziekte van Parkinson & atypisch parkinsonisme

Vrijdag 30 september: Psychiatrie, cognitie & psychosociaal

Vrijdag 7 oktober: Behandeling


De colleges zijn van 11.00 - 12.30 uur met aansluitend een vragenblok van 20 minuten. Het vragenblok is niet verplicht.


Afronding

Pas na het live volgen van alle online colleges bent u deelnemer van ParkinsonNet en mag u zich ParkinsonNetzorgverlener noemen.

Studiebelasting

Studiemateriaal

Vier weken voor aanvang van de scholing ontvangt u digitaal alle scholingsinformatie.


Voorbereiding

Voorafgaand aan elk interactief college maakt u voorbereidingsopdrachten. De voorbereidingstijd varieert van 2- 4 uur per college.


Toelatingseisen

U dient Klinisch geriater, (klinisch) psychiater of revalidatiearts te zijn en affiniteit te hebben met de ziekte van Parkinson.


Na afronding van de basisscholing krijgt u toegang tot Mijn ParkinsonNet en vragen wij u nogmaals akkoord te geven voor de deelnamevoorwaarden en privacyverklaring. Na akkoord bent u ParkinsonNetzorgverlener en aangesloten bij ParkinsonNet.


Locatie

Online
Contact

Heeft u vragen over deze scholing?